oref

Rode bultjes na het scheren bikinilijn


De bekende scheertechnieken te bestuderen en uit te proberen. Zo komt u erachter welke techniek het beste bij uw huid past. De huid regelmatig te reinigen zodat er geen verstopping ontstaat in de huidcellen. Pauzes te nemen tussen de scheerbeurten. De huid heeft tijd nodig om te herstellen. Uiteraard geven deze vijf tips geen garantie voor de perfecte scheerbeurt. Wel wordt de kans op huidirritatie aanzienlijk verminderd. Sommige huidtypen willen zelfs met de nodige verzorging niet zonder huidirritatie bestaan.

Om scheerbultjes na het scheren te voorkomen adviseren wij. Avoyd Original of de, avoyd double delight. De double delight werkt tevens tegen donkere vlekjes en pigmentvlekjes op de huid. Onze avoyd producten kunnen zowel voor het gezicht, de oksels, bikinilijn, benen, armen, rug en borst worden gebruikt. Onze producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Om de kans op huidirritatie te verkleinen raden wij aan om: geen botte (oude) en/of vervuilde scheermesjes te gebruiken. Een scheergel, -crème of -schuim te gebruiken die goed bij uw huid past. Dit voorkomt onnodige extra irritatie.

Speciaal voor mannen met een gevoelige huid hebben wij. Avoyd Immaculate man ontwikkeld. Hoe ontstaan rode bultjes na het scheren? Vrouwen die veelvuldig hun bikinilijn scheren ervaren na het scheren vaak huidirritatie, jeuk, branderig gevoel en ontstaan er scheerbultjes na het scheren. Vrouwen die vaak (nat) scheren of met een epileerapparaat, hebben de meeste kans op rode, jeukende en irriterende scheerbultjes. Omdat bij het scheren vaak in de tegengestelde haarinrichting wordt geschoren, worden de haartjes ruw uit de huid getrokken en kan de huid beschadigd raken. Ook oude, botte scheermesjes of verkeerde scheerproducten kunnen tot bultjes na het scheren leiden. Hoe voorkom je rode scheerbultjes na het scheren? Bultjes na het scheren kunnen deels voorkomen worden door met de haarrichting mee te scheren. Daarmee wordt de kans op ruwe stoppels, huidirritatie en ingegroeide haren sterk verkleint. Misschien duurt deze manier van scheren wat langer, maar geeft veel minder scheerirritatie, schraalheid, branderigheid en bultjes na het scheren.

Tien tips voor een leuke gladde bikinilijn


Bijna iedereen die zich regelmatig scheert, kent het probleem van rode scheerbultjes, een branderige huid, jeuk en huidirritatie na het scheren. Zowel mannen als vrouwen zien vaak rode bultjes opkomen vlak na het scheren. Als hier aan gekrabd wordt, ontstaat er vaak nog meer jeuk, scheerirritatie en een rode huid. Tegenwoordig harsen, waxen, epileren en scheren wij het liefste zo veel mogelijk lichaamshaar weg. Mannen willen liever een gladde borst, een glad gezicht, een haarloze rug en ook de schaamstreek wordt steeds vaker door mannen geschoren. Wij houden hiermee onze hygiëne goed in de gaten! Echter kunnen er bij onzorgvuldig scheren ook ingegroeide haartjes ontstaan. Ook mannen erkennen dit probleem.

Zijn er dingen die ik moet voorkomen


Tips: In sommige salons biedt men een verdovingscrème aan om de pijn te verdoven, dus vraag hiernaar als de pijn te veel voor. Om een beetje een idee van de pijn te krijgen zou je eerst een bikini hars moeten proberen, voordat je voor een Brazilian gaat. Breng ijs aan om het gebied te verzachten na de behandeling en draag iets dat comfortabel zit. Pros: de dikte van het haar wordt na verloop van tijd dunner. Het bikini gebied blijft wekenlang vrij van haar. Cons: Het is erg pijnlijk. Je moet wachten totdat je haar volledig terug gegroeid is voordat je een nieuwe sessie kan doen. Je moet je intieme gebied blootstellen in de salon. Laseren / ipl / lichtontharing Laseren is de laatste tijd een echte rage geworden.

Dit zal je huid wekenlang een zacht en glad gevoel geven na de initiële pijn. Voordelen: Resultaten die lang aanhouden. De huid is zijdezacht. Het moet gedaan worden door een expert. De huid is tot een paar uur na de behandeling gevoelloos. Deze methode is nu aardig populair in de westerse wereld. Alhoewel het mogelijk niet in alle salons een optie is, zal het in de grotere salons zeker weten mogelijk zijn.

Brazilian wax is niets meer dan het hele bikini gebied harsen om het compleet haarloos te maken. Dit betekent dat je flinke pijn moet doorstaan, aangezien hete hars op je meest intieme gebieden aangebracht wordt. Zoals gezegd is het aardig pijnlijk en het wordt alleen gedaan wanneer het haar erg lang. Op het hele gebied wordt een speciale hars aangebracht. In veel salons laat men een klein strookje haar achter of maakt men patronen. Bij sommige kan je zelfs het stukje haar laten kleuren.

Voordelen van schaamhaar scheren


Voordelen: Het is snel en makkelijk. Het is een pijnloze procedure zonder gedoe. Nadelen: Kan uitslag veroorzaken als de huid te gevoelig. De crème heeft meestal een sterke chemische geur, welke je naderhand een tijdje blijft ruiken op je huid. Bikini hars, deze methode is zonder twijfel pijnlijk, maar de resultaten zijn beter en houden langer aan. Veel personen willen mogelijk niet al het haar verwijderen en alleen een schone bikinilijn hebben.

In dat geval is voor bikini hars kiezen een goed idee. Alhoewel je mogelijk doe-het-zelf pakjes kan vinden, kan je misschien beter naar een salon gaan. Het is namelijk vrij lastig om de juiste hoek te krijgen en het kan ook meer pijnlijk zijn. Tips: Zorg ervoor dat je naar een salon gaat die hygiënisch is en gebruik maakt van wegwerp hars strips. Laat het weten wanneer de hars te heet voor je huid. Je zal mogelijk roodheid ervaren na de behandeling als je huid te gevoelig. Breng een koude kompres aan (ijs) om het gebied te verzachten en draag ondergoed dat comfortabel zit.

Bikinilijn ontharen, dit zijn

Als het middel dat je kiest echter te mild is, dan zal je mogelijk niet de gewenste resultaten bereiken en heb je mogelijk overal plukjes haar. Tips: Test de crème altijd eerst op je arm of been uit voordat je dit aanbrengt op je bikinilijn. Breng de crème simpelweg aan op het gebied transplant wanneer je de juiste hebt gevonden en volg de richtlijnen hoe lang je dit moet laten zitten (meestal 10-15 minuten). Was het gebied met water om de haar en crème te verwijderen. Zorg ervoor dat het gebied goed schoon is en de crème alleen op de huid zit. Was het gebied direct met water als je een brandende sensatie voelt. Dep jill het gebied droog zodra je klaar bent.

Schaamstreek ontharen ook voor

Draag ondergoed dat comfortabel zit. Voordelen: Scheren is goedkoop en makkelijk. Je kan het zelf doen en als je het goed doet zal het geen pijn doen. Nadelen: je moet het vaker doen, aangezien de haren sneller terug groeien. Als je het verkeerd doet kan dit leiden tot wondjes. Ontharingscrèmes, nog een pijnloze methode zonder gedoe met scheermesjes, scheerschuim etc. Ontharingscrème is een populaire doe-het-zelf methode om ongewenst haar te verwijderen. Maar je moet ervoor zorgen dat je de juiste uitkiest. Als de crème die je uitkiest te sterk is, dan kan dit jeuk en uitslag veroorzaken, omdat je huid geïrriteerd raakt.

Maak het gebied vervolgens schoon met lauw water. Breng een scheergel of schuim aan en laat het een paar seconden zitten voordat je begint. Houdt je benen uit elkaar en trek je huid strak met behulp van je vrije hand. Gebruik het scheermesje om het haar in groeirichting te scheren. Neem je tijd, want anders heb je mogelijk later rode bultjes. Was het gebied grondig zodra je klaar bent, zodat je gel of schuim dat achter gebleven is volledig verwijderd. Dep het daarna droog. Breng een zachte bevochtigingscrème aan om roodheid en een jeukende sensatie te voorkomen.

Helemaal kaal moderne manieren

Wil je graag voor de eerste keer je bikinilijn ontharen? Je zal zeker weten vragen hebben, zoals doet het pijn? Wat is de juiste techniek? Om al deze vragen te beantwoorden zullen we in dit artikel verschillende methodes bespreken, zodat je eentje uit kan kiezen die je fijn vindt en vrij van haar kan zijn op een veilige manier. Bikinilijn ontharen mogelijkheden:. Scheren, de makkelijkste manier om jezelf van haar te ontdoen, waar je dat ook maar mag hebben. Maar wanneer het op je intieme gebied aankomt, dan zijn er wel een paar dingen die je in gedachten moet houden. Aangezien dit gebied veel kwetsbaarder is dan andere, is een goede voorbereiding voordat je begint met scheren essentieel. Tips: Als dit je eerste keer is, trim je haren dan eerst met een schaar.

Rode bultjes na het scheren bikinilijn
Rated 4/5 based on 562 reviews